Contact Form

Gebruik altijd een e-mailadres dat veilig is voor het werk. Wees veilig, het is moeilijk. Wees helemaal niet bang om een e-mailadres te gebruiken. Hoewel je werk ergens wordt gepubliceerd (en dat is erg belangrijk), ga niet en schrijf een blog die niet veilig is voor het werk. Op die manier word je verbannen.

En nog een ding over paraplu's: als je een vraag hebt over een onderwerp op deze blog, stuur me dan geen e-mail, maar als je geïnteresseerd bent in iets wat ik schreef, kan ik nog steeds bereid zijn om uw vraag te beantwoorden als ik denk dat het een goede. Ga nu je weg naar de volgende post! Terwijl ik dit schrijf, is het al vrijdag en dit is mijn laatste dag in Amsterdam. Ik zal jullie missen. Maar ik kijk uit naar mijn volgende blog post in de komende dagen, wanneer ik zal reizen over heel Nederland. Ik zal veel schrijven over mijn werk in Amsterdam.

Ik ben zeer actief op Twitter en Facebook en ik heb ook een paar interessante projecten en zijn op zoek naar andere freelance projecten. Als u geïnteresseerd bent in mij, ik ben blij om uw vragen over mijn blog te beantwoorden.

Dus ik ben net nu het plaatsen van mijn nieuwe project - de eerste in zijn soort. Umbrella Project Ik wilde een moment nemen om mijn prachtige en ondersteunende lezers die de tijd hebben genomen om de tijd te nemen om deze blog te lezen bedanken. Laat hieronder uw opmerkingen en suggesties achter. Ik kijk erg uit naar het lezen van uw opmerkingen. Ik heb de laatste paar maanden veel werk gedaan en me voorbereid op dit project. Voordat u verder leest zal ik gaan over het belangrijkste project en tonen u het eindproduct.

Opening Hours