Mijn motto is "Dumme pas une belle boule", wat betekent "het is geen last, maar een voorrecht".

Mijn paraplu heet de Nederlandse Balsam. Het is een mooie paraplu gemaakt van balsa hout. De basis van de paraplu is een oude, uitgeholde kurk. Een klein gaatje werd in de bodem geboord om het regenwater uit te laten lekken en zo de hoeveelheid water te verminderen die door de balsa moet worden geabsorbeerd.

De balsa is een inheemse soort van Nederland, afkomstig uit het Noorden. Het werd hier gebracht uit India en China om schaduw in de bossen te bieden. Het is een inheems in elk continent, behalve Antarctica, maar groeit alleen in de gematigde regio's van Europa, ten noorden van de Alpen.

In de herfst duurt het ongeveer twee maanden voor de boom om te beginnen met de productie van bessen. Nadat de bessen van de boom vallen kan de vrucht drie tot vijf weken worden bewaard voor gebruik in de winter.

Ik heb veel ervaring omdat ik een professionele fotograaf en een paraplu ontwerper.

De overkoepelende markt is enorm en de industrie is booming in Nederland en in Europa als geheel. Ik zie een enorme toename van de vraag naar het nieuwe type paraplu voor buitenactiviteiten. Mijn klanten zijn meestal studenten, professionals, ondernemers, ouders en andere groepen. De vraag is zeer hoog en veel mensen hebben geen idee hoe de juiste paraplu te vinden voor de gelegenheid. Deze gids is niet ontworpen voor het grote publiek of voor mensen zonder bijzondere buitenactiviteit in gedachten. Deze gids is alleen ontworpen voor mensen met specifieke buitenactiviteiten in het achterhoofd. Het bevat een aantal tips die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste paraplu. Als u al een product in gedachten hebt, is het goed om dit proces te doorlopen. Voordat u zelfs maar overwegen wat uw outdoor activiteit is, controleer het grootte en vorm.

Mijn vader zei altijd dat ik nooit paraplu's moest gebruiken en een normale paraplu moest gebruiken.

Ik was op de markt en zag een paraplu's in mijn stad. Ik vond de kleuren en dacht dat het leuk zal zijn voor het strand. Ik had het mis. Ik nam de paraplu home en probeerde het op het strand, maar het was echt moeilijk om de wind te controleren. Ik moest de paraplu op het gras gebruiken. Ik kwam thuis en was geschokt toen ik keek naar de parasols. Alle kleuren waren anders en ik wist echt niet wat er gaande was. Ik vroeg mijn vader wat er gebeurde en hij vertelde me om dit in mijn koffer te stoppen, dat hij een koerier zou sturen die het bij mij zou afleveren.

De dag erna was ik op de luchthaven te wachten op een vlucht naar Europa en ik was verbaasd door de paraplu die de koerier bracht. De koerier was erg leuk en het was erg zacht, maar het was niet een zeer sterke omdat ik een zware man was.

Ik ben geboren in Amsterdam en woon in Nederland. Zo krijg ik de prachtige zonsondergangen in mijn kleine Nederlandse stad te zien. Ik heb geschreven over paraplu's sinds 2010 (en het volgende jaar heb ik een paar foto's en een paar woorden).

Als u nog andere goede voorbeelden van paraplu's weet, laat het me weten. De reden waarom ik dit artikel schrijf is om mensen te laten weten hoe ze de beste paraplu's voor uw plaats te vinden en wat voor soort paraplu je moet kopen. U zien dat de paraplu's te koop hier zijn niet perfect, maar je vindt ze voor de juiste prijs (vooral de prijs voor een echt oud model dat u vinden voor veel geld online). Het is zo met paraplu's en zelfs meer dan dat met andere dingen. Bijvoorbeeld, als ik een goede paraplu kan vinden voor de helft van de prijs van een die ik online kan kopen, zal ik dat doen! Wat te kopen als je onderweg bent? De prijs van een paraplu is afhankelijk van de grootte.